Virksomheder

Forskning viser, at forebyggelse af stress er vigtigt. Hver dag er der 35.000 danskere sygemeldt med stress. Det er hårdt for personen, arbejdspladsen og samfundet.

Vil du som leder gerne nedbringe sygefravær, øge trivsel og tage vare på dine medarbejderes fysiske og mentale velvære? Så er dette en mulighed for dig.

Vi eksisterer i en verden, hvor der altid skal findes et kompromis mellem arbejde, børn, venskaber, praktiske gøremål og ens fysiske og mentale velbefindende. En dagligdag, hvor enderne aldrig helt mødes.
Dét bliver man utilfreds og udbrændt af i længden – og vi ved, at flere og flere bliver syge af det.

Jeg har i mange år arbejdet som konsulent og projektleder i HR- og IT afdelinger. Jeg er uddannet fra CBS i Erhvervsøkonomi og Psykologi, Strategisk Kommunikation og Ledelse. Jeg har selv stået midt i den dagligdag, som mange medarbejdere står i hver dag.

Med dén viden i baggagen, videreuddannede jeg mig til Psykoterapeut MPF. Jeg ønskede et nyt perspektiv på bl.a. medarbejdertrivsel og spurgte mig selv: hvad er det der mangler, for at arbejdspladsen kan rumme ”det hele menneske”?

Få krop og hoved til at arbejde sammen
Den indsats jeg tilbyder til arbejdspladser i dag har fokus på 1) at regulere nervesystemerne gennem kropsarbejde 2) at give lov til at sætte ord på de udfordringer personen står overfor, i et trygt rum. Den kombination, kan være præcis dét medarbejderne mangler for ikke at blive utilfredse, udbrændte eller syge af stress.

Indsatsen virker både forebyggende – er fx et godt tilbud, når medarbejdere kommer tilbage efter barsel, fra en lang sygemelding eller har mistet arbejdsglæde. Det kan også være et supplement til behandling af stress, angst og depression.

Individuelle forløb for medarbejdere
Virksomheder sender deres medarbejdere til mig, hvis de oplever medarbejdere, der er stressramte, udbrændte, har svært ved at vende tilbage til arbejdet efter stress eller barsel eller har mistet arbejdsglæden.

De individuelle forløb en blanding af samtaleterapi og kropsarbejde (Restorativ Yoga). Hvor vi i hver session arbejder med kroppen og særligt genopbyggelse af nervesystemet, og taler om de udfordringer medarbejderen står overfor.

Varighed: 90min
Kontakt mig for flere oplysninger
NB. Tillæg for transport og leje af udstyr

Gruppeforløb
Jeg tilbyder gruppeforløb skræddersyet til jer. Hvor I sender jeres medarbejdere til mig eller jeg holder forløbet internt hos jer. Gruppeforløbene har et specifikt emne fx stress, udbrændthed, angst, arbejdsglæde eller tilbagevenden efter barsel/stress.

Forløbene varierer over 6-8 sessioner og er en blanding af samtaleterapi og kropsarbejde (Restorativ Yoga). I hver session arbejder vi således med kroppen og særligt genopbyggelse af nervesystemet, og så taler vi i plenum om de udfordringer deltagerne står overfor.

 Min. 4 og max. 6 medarbejdere pr. gruppe
6 sessioner pr. forløb
Kontakt mig for flere oplysninger
NB. Tillæg for transport og leje af udstyr

Restorativ Yoga som “klippekorts-ordning”
Jeg kan komme fast hos jer 1/2 dag om ugen, hvor medarbejdere kan skrive sig op til Restorativ Yoga i intervaller på 30-90min. Små klasser med plads og ro til den enkelte.

Max. 6 medarbejdere pr. klasse
Varighed: 30-90min pr. klasse
NB. Tillæg for transport
Til rådighed hos jer:
1 roligt lokale
Yogaudstyr
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close