Restorativ Yoga

Restorativ = genopbyggende

Restorativ Yoga er for alle. Det kan være særlig gavnligt, hvis du føler dig stresset, angst eller ude af balance, har svært ved at geare ned, sover dårligt, bliver fanget i dagligt tankemylder eller har været/er midt i et sygdomsforløb. Det er nænsomt – også for en gravid eller ældre krop.

Hvorfor Restorativ Yoga?
Jeg har afsøgt mange ”værktøjer” til at fordybe den kropslige proces, skabe ro, kontakt til kroppen og genopbygge nervesystemet. Restorativ Yoga er uden sammenligning dér, hvor jeg har erfaret, at kroppen mest effektivt genopbygger dit nervesystem.

Restorativ Yoga handler ikke om smidighed, men om nærvær i kroppen – og er for de fleste en behagelig oplevelse. I klassisk yoga, skal du aktivt holde en stilling, hvor du i Restorativ Yoga lader stillingen holde dig, ved at give slip og blive holdt af puder, tæpper og øjenpuder.

På grund af dets nænsomhed er det også godt for dig med dårlige knæ, hofter og/eller ryg.

Hvad er Restorativ Yoga?
Restorativ Yoga er kort sagt hvile-yoga. Du vil sidde eller ligge i behagelige yogastillinger, der er bygget op af forskelligt yogaudstyr. Udstyret er nøje udvalgt til at gøre det ekstra behageligt for dig – bløde uldmåtter, store tæpper og øjenpuder.

Hvordan?
Jeg underviser 1-1 og forløb

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close