Gruppeforløb: Tilbage til livet – efter stress eller sygemelding

(Gruppeforløb)

Få krop og hoved til at fungere sammen.

Er du på vej tilbage i job efter en stresssygemelding, eller befinder du dig midt i en sygemelding? Måske er du ikke sygemeldt, men oplever dagligt at du vrisser af dine nærmeste, mangler glæde og overskud til hverdagens gøremål?

Gennem en blanding af samtaleterapi og kropsarbejde vil du få indblik i, hvorfor du blev stresset eller syg til at starte med, hvordan du holder stressen ude af dit liv fremover og du vil give din krop den opmærksomhed den mangler.

Forløbet ”Tilbage til livet – efter stress eller sygemelding” henvender sig til dig der enten er, har været eller er ved at blive, stresset eller sygemeldt. Du vil gerne ”tilbage til livet”, og lægge de ændringer stressen har kostet i dit liv bag dig.

Indhold
Både krop, sind, relationer og følelser bliver påvirket når man er ramt af stress eller sygdom. Derfor arbejder vi i forløbet både med krop og sind.

Hver session tager 2,5 time. Hver gang arbejder vi med:

  • Restorativ Yoga – en nænsom invitation til at mærke ind i sig selv.
  • Samtaleterapi i gruppe – hvad er dukket op siden sidst og i løbet af sessionen.

Omgivelserne
Forløbene foregår i mit stråtækte anneks ved Hareskoven. Stedet inviterer i sig selv til at forlade en travl hverdag og give plads til at vende opmærksomheden indad. Det er trygge og rolige omgivelser.

Tilmelding
Jeg starter løbende nye grupper op. Skriv til tlf. 31336290 og forhør dig om næste holdstart.

Min. 4 og max. 6 medarbejdere pr. gruppe
6 sessioner pr. forløb
Varighed: 2,5time pr. session
Pris: 570kr. pr. gang pr. pers.
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close